Monday, 23 July 2012

4th Ramadhan

Alhamdulillah Ramdhan dtg lagi......dan tahun ni Mak ada sama. Sian Mak...apa perasaan dia agaknya kan...1st time tanpa arwah Abah.....nak fikir pun tak sanggup ..sayu je rasa. Bila malam nak tido, kami borak2 sure dia tak lepas citer psl kisah2 arwah Abah....mesti dia miss sangat2 tu.

As for me.,....i really hope this Ramdhan lebih baik dari sebelumnya...cuma ada teman  nak buat kuih muih sbb Mak ada sama. My bujang anything sedap, insyaAllah will do for him. Biasanya kami berbuka tidak dgn nasi except my Bujang.....buka nasi, kdg2 agter terawih pun bole mkn nasi lagi or anything heavy...sahur nasi lagi...mana space perut dia bole isi agaknya....gemuknya tidak...memanjang tinggi je....

Brown atas comforter....tunggu solat subuh....solatnya tak.


Brown ....org sahur dia bangun...tp mata kejam dok kat table...kdg2 Abang (my Bujang) tegur sbb dia sibuk sama kat table...Abang klu tegur kemain garang...terus member dok sebelah Ibu...Ibu tak marah suma bole......pelik tengok dia , melekat je kat mana kita.....

8 comments:

  1. Yeayyy...ada post baru. Teringin nak tengok brown. Bulu dia macam carpetlah. Berapa tahun umur ni tun?
    Arwah abah kita pun dah tak ada jugak. Arwah abang kita pun dah menyusul. Tinggallah 3 beranak perempuan ni je, my sis, mak and me. Rindu dan sangat sunyi tapi kita pun akan menyusul jugak nanti, kan.

    ReplyDelete
  2. aidah....jgn gelakkan kita....kita tak pandai sgt berblog ni....dulu ada 1 staf tu sibuk suh post psl brown n the geng...sbb tiap2 hari tanya psl brown.....
    Brown april lepas umur dia 4 years....dia mcm penguin yg bercarpet.....hehehe....
    Kita tak de adik beradik...so mmg tgl la kita n Mak..anak pun sorang je + dgn geng bulu ni

    ReplyDelete
  3. Saya baru tahu akak ada blog!!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum tun,
    How are you, my friend. Long time no hear from you lah. Miss u mucho. Anyway, i hope everything's okey dan you and your family sentiasa dalam lindungan Allah. Amin. Take care my dear friend, wherever you are.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum tun,
    I baru je dapat kad cinta dari poslaju. Katanya dia ada datang hari khamis minggu lepas tapi kami tak de rumah. Padahal I ada je kat rumah hari tu. Sebenarnya poslaju kat kawasan ni masalah sikit, tun. Diorang jarang nak naik hantar ke rumah. Selalunya dia tinggalkan poskad je dan suruh kami amik sendiri. Tak pe. Akan I usahakan pergi amik esok, insyaAllah. Terimakasih tun atas susah payah you. Mintak maaf kalau I ni menyusahkan pulak. Terimakasih banyak2 ya.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum tun, Terimakasih banyak2 atas 2 kotak nufera tu. Nanti I google pasal berapa biji nak makan sebab dalam kotak tu tak de pamphlet. TQ very much, my dear friend.

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete